31. maaliskuuta 2012

Valokuva museo Foam

Tänään kävin Keizersgrachtin varrella sijaitsevassa valokuvamuseo Foamissa. Museon nettisivuilla lukee, että valokuvat ovat niin maailmankuulujen valokuvaajien sekä nuorten tuntemattomien kykyjen ottamia. Itse en keskittynyt siihen kuka kuvan on ottanut ja milloin, katselin vain niitä. 


Museossa ei saanut valokuvata, mutta harrastin silti pientä salakuvaamista. Alhaalla oikealla olevat isot valokuvat oli musta tosi hienoja. Ne kaikki liitty jotenki urheiluun ja niissä oli musta hienot värit ja liike tuli esiin kivasti.


kuvat kopioitu museon nettisivuilta

"Yli kolmenkymmenen vuoden ajan, New York Times Magazine on esittänyt lukemattomia valokuvauksen mahdollisuuksia ja sovelluksia. New York Times Magazine valokuvat on näyttely, joka pohtii valokuvauksen ja painettujen lehtien käännekohtia, historiaa ja kehitystä."

New York Times Magazine valokuvat oli mun suosikkeja ja niihin sisälty esimerkiksi henkilökuvia ja muotia.


kuvat kopiotu museon nettisivuilta

Bertien van Manen - Let's sit down before we go näyttelyn kuvia

Näyttelyt vaihtuvat museossa aina tietyin väliajoin, tällä kertaa tarjolla oli tällästä, jonain toisena ajankohtana ehkä jotain muuta. Opiskelijakorttia näyttämällä sisäänpääsy maksu oli 4€. Ehkä vähän kallis mun mielestä, koska siellä ei ollu ihan hirveesti nähtävää. Parin euron sisäänpääsy olis ihan riittävä mun mielestä.

xoxo Lintzi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti