17. kesäkuuta 2012

the first trip by bike

Tein mun ensimmäisen pyörälenkin täällä damissa vasta perjantaina.


En ollu päässy aikasemmin pyöräilemään, koska pyörästä oli kumi puhki, enkä jaksanut viedä sitä korjattavaksi. Eikä mulla oikeastaan edes ollut innostusta lähteä pyöräilemään, sen verran villiltä se näyttää.


Nyt kuitenkin uskaltauduin kokeilemaan pyöräilyä täällä, ja se oli kivaa! En enää kyllä liiku millään muulla kun pyörällä tän loppu ajan. 


Pyörälenkki meni muuten tosi hyvin, mutta yhdessä kohtaa alko sataa kaatamalla vettä ja kastuin ihan läpimäräksi. Onneks ei ollu kylmä ilma ja pääsin pyörällä nopeesti kotiin vaihtaa kuivat vaatteet. 


Muutama kuvaa räpsäsin pyöräreittini varrelta. Kovinkaan montaa kertaa en jaksanu pysähtyy räpsimään kuvia, joten tyydyin vaan kattelee maisemia kuvaamisen sijasta.

xoxo Lintzi


5 kommenttia:

  1. Anonyymi5/9/12

    Moikka! Tiiätkö jotain Suomalaisia/Englantia puhuvia Auppareita, jotka olis vielä amsterdamin alueella? Ite oon 19v normaali suomalais tyttö ja kaipailisin kovasti sielunkumppaneita :D:D auta minuaaaa ! -Jonna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Jonna! Tiedän muutamia suomalaisia jotka ovat amsterdamissa edelleen. Pistätkö vaikka s-postia mulle niin voin kertoa keitä? Mun s-posti on linda.karoliina1@luukku.com

      Poista
  2. Anonyymi25/1/13

    hei ! ei liity nyt tähän postaukseen mitenkään mutta siiis yleisesti aupairina olemiseen.

    miten oot sopeutunut perheeseen/ympäristöön?
    ootko löytäny kavereita ja jos oot niin miten?
    ookko ollu hyvä kielis jo ennen sinne lähtöä?

    haluaisin tietää, ko itellä ois haaveena lähtee ens keväänä enkkuun aupairiks, mutta pelotta toi kielitaito.... ei oo nääs kovi hyvä;)


    vastauksia odotellen toinen lukiolaistyttö:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hei! ei se mitään vaikkei liity postaukseen mitenkään, aina saa kysyä :)

      en ole enää au pairina, mutta sopeuduin ihan hyvin perheeseen. tietysti hetken meni oppia perheen kaikki tavat, mutta kun pääsi arkirutiineihin sisälle niin homma alkoi toimia. mulla meni vajaa pari viikkoa sopeutumiseen
      löysin muutamia kavereita, joiden kanssa sitten vietin vapaa-aikaa. ihan facebookin kautta heidät löysin kun siellä oli amsterdamissa oleville au paireille oma ryhmä.
      mulla on tosi huono kielipää ja ihan hyvin pärjäsin, että sitä ei kannata pelätä etteikö pärjäisi. kyllä sitä sitten oppii vaikka aluksi jännittäisi! suosittelen ehdottomasti lähtemään au pairiksi, se tulee olemaan varmasti yksi elämäsi parhaimpia aikoja! :)

      Poista
  3. Anonyymi12/3/13

    kiiitos paljon vastauksesta !:)

    VastaaPoista