17. tammikuuta 2012

Huh mikä helpotus!




Meinasin saada sydärin kun katoin eka vähän väärin. Sitte rauhotuin ja tarkistin asian viel toisen kerran, ni huomasin helpotuksekseni nähneeni ensimmäisellä kerralla väärin. Onneks näin! En tiiä miten olisin pystyny elämään, jos multa olis jääny Vampyyripäiväkirjan kakkostuottarin vika jakso näkemättä! Jäljellä on siis enää kaks jaksoo ja ehdin kattoo ne ennen ku lähen Amsterdamiin. JeeJee! :)


Vampyyripäiväkirjat on yks parhaimmista teinisarjoista! Lähes kaikki näyttelijät kyseisessä sarjassa ovat hyvännäköisiä. Tytöt ovat todella kauniita ja jätkät kuolattavan söpöjä!


Etenkin kyseinen herra on jotain niin täydellistä! Hän on kukapas muukaan kuin Damon Salvatore eli Ian Somerhalder, vampyyriveljeksistä se pahempi (parempi) osapuoli. Jo pelkästään Damonin takia kattosin kyseistä sarjaa!


Olen seurannut sarjaa aivan alusta lähtien, enkä ole missannut yhtäkään jaksoa. Joten se olis ollu suuri katastrofi, jos multa olis jääny 2.tuotantokauden viimenen jakso näkemättä! Miettikää 
ny, ei lempisarjan viimestä jaksoa vaan voi jättää mistään hinnasta kattomatta, siis EI VAAN VOI!


Jakso jaksolta ohjelma vaan paranee ja aina tulee uusia sykähdyttäviä juonenkäänteitä. En malta odottaa millään sunnuntaihin asti, että nään uuden jakson. :D

Onks ketään muita yhtä innokkaita vampyyripäiväkirjat seuraajia? 


(kuvat Google kuvahaku)

xoxo Lintzi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti