6. helmikuuta 2012

Ulkoilun täyteinen päivä



Tänään oli sitte ensimmäinen oikea työpäivä, niin host äidillä kun mullakin. Aamusta lähettiin toimistolle ja mun tehtävänä oli kierrellä pihalla vaunujen kanssa. Sellanen reilu parin tunnin lenkki sitä tulikin sitte tehtyy. Vähän harmittaa, että en ottanu kameraa mukaan. Olisin saanu aivan loistavia kuvia! Onneks päiviä riittää, joten ens kerralla sitten. :) 


Tänään oli aivan mahtava sää. Aurinko paisto kirkkaalta taivaalta koko päivän ja lämpötilakin oli siinä nollan tuntumassa. Tuntu ihan keväältä!


 Keväinen sää ja host äiti houkuttelivat mut iltapäivällä uudemman kerran pihalle. Pitihän koiran päästä lenkille kanssa. :) Sillä kertaa mä sitten muistin ottaa sen kameran mukaan, eli kaikki kuvat on iltapäivän kävelylenkiltä. 


Tänään tuli yhteensä talsittuu kolme tuntii. En osaa sanoo paljon se on kilometreinä, mutta kyl se nyt jonkun verran on. En mä yleensä koskaan kävele päivässä näin paljoo!


Puisto jossa me käytiin kävelemässä on kuulemma kesäsin homojen kohtaamispaikka. :D Eli kesän tullen siellä voi nähdä vähäpukeisia miehiä, mutta ne ei oo vaarallisia koska ne on homoja. Taidan silti välttää paikkaa sillon...


Tää on oikeen tällänen kunnon kuvapläjäys, kuten edellinenkin postaus. Toivottavasti ei haittaa?


Kuvat vaan kertoo enemmän ku tuhat sanaa!



Ja se mitä haluun näillä kuvilla sanoo on se, että paikka oli kyllä ihan mielettömän kaunis!



xoxo Lintzi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti